Als je kindje hoest

Zo zielig is het, als je kleintje weer een hoestbui heeft. Het houdt maar niet op. Bovendien slaapt je kindje slecht door al dat hoesten, en jij dus ook. Gelukkig biedt DARO een vertrouwde en passende oplossing voor kinderen van elke leeftijd. Zelfs voor baby’s.

Omdat kinderen hun weerstand nog moeten opbouwen, zijn ze vatbaar voor elk verkoudheidsvirusje dat heerst. En verkoudheid komt met veel gesnotter en gehoest. Heel vermoeiend voor zo’n kleintje. Soms kan het hoesten wel twee weken aanhouden! Dan wil je iets dat veilig en effectief is. Zoals de Thijm Siropen van Daro.

De kracht van thijm

De originele Thijm Siroop van Daro is al jaren een vertrouwd middel om de keel en luchtwegen te verzachten. De siroop met thijm extract heeft een prettige smaak en toevoegingen als kleurstoffen of lactose zitten er niet in. Daro Thijm Siroop mag gebruikt worden door kinderen vanaf 6 maanden. Op de verpakking vind je de juiste dosering per leeftijd. Klik hier

Ook in suikervrij

Liever geen suiker? Kies dan voor Daro Thijm Siroop Suikervrij. Geschikt voor kinderen vanaf drie jaar en voor diabetici.